Oproep via onze site van de ouderenfonds

We ontvingen onderstaande verzoek op onze site binnen, bij deze:

Sluit u aan bij een gratis breiclub!

Samen breien en haken onder het genot van een kopje koffie in een gezellige omgeving. Dat kan bij de breiclubs van Samen Breien. Het maakt niet uit wat u maakt: een kleurrijke bloem, een warme sjaal, een lief kindertruitje of een mooie tas. Hebt u hulp nodig? Er is iemand aanwezig die u op weg kan helpen.


U kunt aansluiten bij een bestaande breiclub,  aan de slag gaan als individuele breier of zelf een nieuwe breiclub starten. Meld u aan via onze website www.samenbreien.nl of stuur een mail naar samenbreien@ouderenfonds.nl of bel ons op 030-6567774.

Brei mee voor het goede doel

U kunt breien en haken voor het goede doel. Met de verkoop van de brei- en haakproducten leveren de breiclubs een bijdrage aan het Nationaal Ouderfonds.
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor het welzijn van ouderen. Met  allerlei projecten en activiteiten wil het fonds ouderen weer betrekken bij de maatschappij en dagelijkse dingen. Denk daarbij aan boodschappen doen of met een uitje meegaan.

Wilt u niet breien of haken, maar ons wel steunen? Dat kan met een gift op rekening NL36 INGB 0000 2505 05 of via onze site www.ouderenfonds.nl.

No comments:

Post a Comment