8 oktober samen breien in bios 't EyeNamens BREI Project:

Lieve BREI sters; voor wie zin heeft... BREI doet iets bijzonders ism EYE. 8 oktober 19.15, gratis naar de film met een BREI werk, wat we precies gaan breien en hoe het verder werkt krijg je over de mail te horen als je je aanmeld bij marietalandkroon@eyefilm.nl

Regisseur Matt Hulse is aanwezig bij de première van zijn film Dummy Jim op 8 oktober 19.15 in EYE, samen met de dove hoofdrolspeler Samuel Dore voor een Q&A onder begeleiding van een gebarentolk. Dummy Jim (2013) vertelt het waargebeurde verhaal van de dove Schot James Duthie, die in 1951 op de fiets naar Marokko wilde trekken, maar uiteindelijk na een reis van zesduizend kilometer op de poolcirkel in Noorwegen belandde.
Dummy Jim, vanaf 8 oktober in EYE, gevolgd door de landelijke filmtheaters.

De eerste 40 breiers die meedoen aan de breiperformance kunnen gratis naar de première van Dummy Jim op 8 oktober. Het premièrepubliek breit een cadeau dat na de première aan acteur Samuel Dore wordt gegeven. Zo haken zij in op de scène uit de film waarin mensen een trui breien voor Dummy Jim, voor als hij terugkomt van zijn fietstocht. Vrijkaartjes zijn beschikbaar na aanmelding bij marietalandkroon@eyefilm.nl, maximaal een half uur van te voren op te halen, zolang de voorraad strekt.

1 comment: