Breien voor Serious Request


We breien voor Serious Request - Help een Moeder, red een gezin. Doe een donatie van 2€ (zondag 18 dec op de freakysundaymarket) en hang een gebreid blad met jouw eigen wens aan de boom. Je mag ook zelf een blad maken. De boom staat de komende twee weken bij de Wintergasfabriek en wordt op 8 januari 2012 als kunstwerk in het park geplaatst. Je mag ook ter plekke meebreien. Wij leren het je wel!

4 comments:

 1. Een goede start is het halve werk! Ik verkocht gister al voor 15 euro blaadjes!!!

  ReplyDelete
 2. We hebben 160 euro opgehaald! en aan serious request verzonden.
  De boom gaan we begin januari instaleren.... en nog blaadjes genoeg voor een mooie greenpeace boom!

  ReplyDelete
 3. Ik deed ook mee. Jammergenoeg zag ik de bewuste boom als weggegooid zielig exemplaar achter het filmgebouw liggen. Met enkele breiblaadjes er nog aan. Dus niet als kunstwerk!
  Groet
  Mathilde

  ReplyDelete
 4. Dat moet een vergissing zijn!

  We hebben alle blaadjes met de wensen er met veel zorg afgepeld, want de takken braken af, er waren nog maar een paar blaadjes, die niet zijn gedoneerd die ik er niet af kreeg.
  De blaadjes zitten nu deels om verse bomen met kluit.
  Heb geen enkel blaadje verloren laten gaan, heb er alleen 1 gegeven aan een oma die een trui kwam brengen en die had ik zelf gemaakt.

  De boom als kunstwerk plaatsen is inderdaad niet gelukt, hij was te klein en kwetsbaar helaas, maar hij heeft lang trots naast de Ijsbaan nog gestaan.

  Alle blaadjes die we nog over hebben zullen binnenkort een andere levende boom gaan sieren alsnog.

  ReplyDelete