Breiwerk West goes to Marrakech!

Kopjes thee, lekkere koekjes, garenververs, mutsenvrouwtjes, leren slofjes, kleurige tapijten, palmbomen, kruidenkraampjes, koude wijntjes, Atlasgebergte, Atlantische oceaan, kookcursus, avondwandeling met gids, teveel om op te noemen.
Maar vooral ook veel wild gehaak en gebrei!

7 comments:

 1. Hoi Ziet er heerlijk en gezellie uit daar ! Geniet ervan wij zijn druk aan t breien en haken voor de Baak!
  groetjes, José

  ReplyDelete
 2. Niet te vergeten, de winkelman in Marrakech die antwoorde op Sandra's vraag wat voor materiaal de bol was: "`Real Silk"...."from sheep"
  ; D

  ReplyDelete
 3. En we waren in het Yves Saint Laurent park, diegene die ons een foto stuurt van ons briewerk daar, krijgt een breiwerk kado!

  ReplyDelete
 4. Hallo Dames,
  Dominique en ik (Annick) hebben onze ogen 360° laten draaien in het park , maar helaas geen wildgebrei meer te bespeuren. Wij hebben in Marrakech nog een leuke tijd gehad. Hopelijk jullie ook! Groetjes de Belgische kook dames.

  ReplyDelete
 5. Hoi Dominique en Annick, wat leuk te horen! Ik moest wel nog aan jullie denken! Helaas, geen breiwerk kado, hoewel we best wel iets willen maken voor ergens in België ; ) waar wonen jullie precies?

  ReplyDelete
 6. Wij wonen (eentje in Lier en eentje in Boechout) bij Antwerpen. Dus als jullie eens zin hebben om een terrasje en een breitje te komen doen, laat je maar iets weten. annick.opstaele@skynet.be
  Groetjes! (wat hebben we geluk gehad met die bomaanslag, ik mag er niet aan denken...)

  ReplyDelete
 7. Ter plekke gehoord: "Quote marakech; 'Van een levend schaap, zijde van het schaap'"

  Zijde komt toch van... een rups?! ; )

  ReplyDelete