Wintergasfabriek - Breiers gezocht......

Breiers gezocht voor breiwinkel / schaatsverhuur / workshops tijdens de kerstvakantie
Onder de noemer Wintergasfabriek wordt op de Westergasfafbriek van 23 december t/m 8 januari een ijspretfestival georganiseerd. Het is voor jong en oud, met een grote indoor schaatsbaan in Zuiveringshal West. Er is een breiwinkel annex schaatsverhuur, knusse huiskamertjes waar je spelletjes kunt doen, kaasfondue, het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond; La Molina, de Cantina Mobile met winters eten, films en muziek en nog veel meer.
De organisatie van de Wintergasfabriek heeft ons gevraagd of we willen komen werken in het breiwinkeltje, hier kun je je eigen spullen verkopen (wel alleen winterse dingen zoals mutsen en wanten) en tegelijkertijd moet je dan schaatsen verhuren. Je hebt ook een sociale functie, af en toe een pleister plakken en gezellig breien en kletsen met de mensen. Het idee is dat het een heel gemoedelijk (niet commercieel) festival wordt.
Je krijgt daarvoor het minimum loon, via een tijdelijk contractje, en je draagt een klein deel van de opbrengst van de verkoop van je spullen (als je dat zou doen) af aan de ijsbaan.
Je werkt van 9u30 tot 17u30 of van 17u30 tot 00u30 en je krijgt ook muntjes voor drankjes en voor een paar euro een heerlijke maaltijd. Je kunt 1 dagje of meerdere dagen meedraaien.
Ook is het mogelijk om een breiworkshop te geven (bv brei je eigen muts!) maar dat zou je dan gratis doen en niet de hele dag maar bijvoorbeeld 2 uurtjes in de middag.
Geinteresseerden kunnen zich melden bij Jacqueline: mailen naar jacqueline@westergasfabriek.nl

No comments:

Post a Comment