Tip: smartlapjes: Liefdeindestad


Het project ‘Smartlapjes’ is één van de onderdelen van de kunstmanifestatie Liefde in de Stad die in mei 2010 plaatsvindt.

Vanaf 18 februari kan iedereen via smartlapjes.nl met de hand geborduurde zakdoekjes bestellen bij oma’s die van borduren houden. De tekst kun je zelf bepalen, bij welke oma je je bestelling plaatst ook. Op zondag 9 mei is in Paradiso een expositie van alle bestelde Smartlapjes, waarbij oma’s en bestellers elkaar kunnen ontmoeten. Het project is een idee van Gemma Broekhuis en Maaike Dommershuijzen (Watson & Lewis).

Liefde in de Stad is een kunstproject van Paradiso dat de liefde in de stad wil stimuleren. Het nodigt hiertoe beeldend kunstenaars, wetenschappers en/of schrijvers uit hun creativiteit in te zetten ter bevordering van de liefde. In mei 2010 vindt een nieuwe editie plaats. Net als in voorgaande jaren zullen er verschillende kunstwerken in de openbare ruimte in Amsterdam worden gerealiseerd en vindt in Paradiso, naast de Smartlapjes expositie, de Liefde in de Stad lezing plaats.

Voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen: www.liefdeindestad.nl

Zelf een goed idee voor een liefdesbevorderend kunstwerk? Ga naar Loket Liefde in de Stad: www.liefdeindestad.nl/loket voor mogelijkheden en voorwaarden.

No comments:

Post a Comment